Hajóbérlés

Lemondhatom a bérelt hajót?

Természetesen az ÁSZF-nek megfelelően: A bérleti díjból a következő bánatpénzt tartjuk vissza lemondás esetében: - indulástól számított 7 nap 100 % - indulástól számított 7 és 14 nap között 50 % - indulástól számított 14 és 30 nap között 30 % - indulástól számított 30 és 60 nap között 10 % - indulástól számított több mint 60 nap nics lemondási díj.

Hogyan kell fizetnem?

Az egyszerű hajóbérlés kifizetése az Ön által választott pénznemben (EUR vagy HUF, vagy tucatnyi más pénznemben) előre fizetéssel történik. Az egyszerű hajóbérlési igényét az online webshopon kezelheti, más jellegű bérlések esetében kérem vegye fel a kapcsolatot velünk kapcsolat oldalon (https://hajoznijo.hu/service/make-an-excursion/). Ez alapján elkészítünk egy árajánlatot és emailben elküldjük, valamint egy fizetési linket ahol bankkártya segítésével fizetheti ki. Euróban kell fizetni? NEM, ...

Hajót bérelnék

Nézze meg a hajóbérlési kész termékeinket, amennyiben Önnek egyszerűen csak szüksége van a Klára hajóra egy órára vagy igényei találkoznak a kész termékeinkkel akkor néhány klikkeléssel ki is bérelheti. Amennyiben a Fanny hajót szeretné bérelni, vagy eltérő igényei vannak, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a kapcsolat űrlappal (https://hajoznijo.hu/service/make-an-excursion/) vagy írjon a budapest@portum.hu-ra. A hajóbérlés ára óránként értendő, és magát a hajóbérlést tartalmazza, italokat ...

Mikor kell kifizetnem a hajóbérlést?

Megrendeléskor. A megrendelése csak onnantól kezdve él és visszaigazolható, hogy beérkezett hozzánk a befizetése.

Bérelt hajó lemondása

A bérelt hajók esetében a lemondási feltételek. A bérleti díjból a következő tételeket tartjuk vissza lemondás esetében: - indulástól számított 7 nap 100 % ; - indulástól számított 7 és 14 nap között 50 % ; - indulástól számított 14 és 30 nap között 30 % ; - indulástól számított 30 és 60 nap között 10 % ; - indulástól számított több mint 60 nap nics lemondási díj.

Milyen gyors egy hajó?

Egy személyszállító hajó nem túl gyors, számos külső körülmény is befolyásolja a sebességét. Általában 8-10 km/órával számolunk hegymenetben (felfelé) és 16-20 km/órával völgymenetben (lefelé). A Klára esetében ezek a számok alacsonyabbak 6-9 között és 15-20 között. Szentendrét 2 óra alatt elérheti, visszafelé 1 óra alatt. Visegrád már egy hosszabb út, odafelé 4-5 óra, visszafelé 2-3 óra.

Honnan indul a hajó

A bérelt hajók is alapvetően a báziskikötőnkből a XIII. kerület Szent István parktól, a Dock 42 kikötőből indulnak. A Dock 42 kikötő (https://goo.gl/maps/CeckawW5EnK2) helyét online térképszolgáltatással gyorsan és egyszerűen megtalálhatja. Bárhonnan kérheti az indulást, de plusz költségekkel kell számolnia, mint a kikötői díjak és a kiállási díj. Budapesten a kisebb hajók kikötési díja 10000 Ft alkalmanként. Budapesten kívül a díjak változatosabbak de akár sokkal drágábbak is lehetnek.

Hány embert hozhatok a hajóra?

Amennyiben kibéreli a hajóinkat úgy a hajók kapacitásának megfelelő maximum főt hozhatja magával (Klára 40 fő személyzettel, Neptun 250 fő személyzettel). Ön lehet egyedül is, kettesben is, többesben is, Ön óránként fizeti a hajót és nem változik az ár a létszámtól függően. Ugyanakkor vegye figyelembe, hogy ezek maximum létszámok, és nem jelenti azt, hogy kényelmes lenne, ez attól függ, hogy milyen jellegű az esemény. A kényelmes létszám általában a teljes befogadóképesség fele.