Hajóút

nem találom a kikötőt

Javasoljuk, hogy használd telefonod térképalkalmazását és annak segítségével navigálj a kikötőhöz. Szinte mindegyik online applikáció hibátlanul a kikötőhöz vezet. Ha nem akarsz adatforgalmat generálni, arra is létezik megoldás, például a Maps.Me. A kikötő, Dock 42 itt alálható: - Dock 42 Google Map-en (https://goo.gl/maps/49FiNf7rmjdS78et8) - Dock 42 Apple Maps-en (https://maps.apple.com/place?q=Portum%20Lines&auid=137005471954745764&address=1138%20Budapest%20XIII.%20ker%C3%BClet,%20Carl%20...

Honnan indul és hová érkezik a hajó?

A kikötőnk a XIII. kerület Szent István parknál található, Dock 42, sétahajó járataink innen indulnak. A sétahajó járatokon az indulási és az érkezési kikötő ugyanaz, a hajón ugyanoda érkezik ahonnan elindul. A Dock 42 kikötő (https://goo.gl/maps/CeckawW5EnK2) helyét online térképszolgáltatással gyorsan és egyszerűen megtalálhatja. A kikötő megközelíthető - tömegközlekedéssel: 75, 76 -os troli Szent István park megálló, BuBi Szent István parki dokkoló, 15, 115 -ös busz Victor Hugo u. megálló, ...

Mennyi ideig tart egy út?

Amennyiben Ön jegyeket vásárolt valamelyik járatunkra akkor egy óráig. Amennyiben Ön hajót bérel, akkor annyi ideig amennyi időre bérelte.

Kell vinnem a jegyet az utazáshoz?

Az utasokat a jegy alapján azonosítjuk, így az utazáshoz a jegyet be kell mutatni, de szeretjük a fákat, így a bemutatás akár telefonon vagy táblagépen is tökéletes.

Mikor érkezzek?

Javasoljuk, hogy a hajó indulása előtt 10-perccel legyen a kikötőnél. Természetesen érkezhet később is, azonban javasoljuk, hogy legkésőbb a hajó indulása előtt 5 perccel szálljon be. A beszállítás jellemzően a hajó indulása előtt 15 perccel kezdődik, amennyiben lehetséges. Kérjük, ne érkezzen órákkal korábban, nem lesz lehetősége a hajón várakozni akkor sem, amennyiben a kikötőben lenne. Szigorú szabályok és törvények vannak erre vonatkozóan. A beszállás megkezdését csak a kapitány rendelheti e...

Névre szólnak a jegyek?

Nem, a jegyek bemutatóra szólnak.

Tortát hozhatok? Ételt-italt hozhatok? 

A hajón bár működik, tilos a nem a bárból vásárolt ételek és italok fogyasztása! Természetesen a bár választékából bármit fogyaszthat, itallapunkat a hajoznijo.hu itallap (https://hajoznijo.hu/itallap) címen találja.

Melyik a legjobb oldal?

Fönt vagy lent jobb a látvány? Amelyik tetszik. A hajó körbemegy, a látvány pedig mind fentről, mind lentről, mind előről mind a hajó tatjáról egyaránt szép. Azt sem felejthetjük el, hogy mindannyian ugyanazon a hajón leszünk.

Foglalhatok asztalt?

Erre nincs lehetőség, az asztalok/helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, a helyet tetszés szerint bárki elfoglalja. Az elfoglalt helyét természetesen menet közben is megváltoztathatja.

Ehetek, ihatok a hajón?

Természetesen, a hajón bár működik, különféle italokkal tudjuk a hajózási élményét fokozni. Itallapunkon (https://hajoznijo.hu/itallap) az egyes árakat is megtalálhatja. Egyes útjainkon könnyű snackeket biztosítunk. Melegétel előállítására a hajón a hely szűkössége valamint a szigorú előírások miatt nincs lehetőség, azonban hajóbérlés esetén például hajón elfogyasztott vacsora is elképzelhető – akár két főnek is. Cégünknek számos catering partnere van, amelyek kiváló minőségű étkezést tudnak biz...

Hozhatom a kutyám? ... macskám, nyulam, vadászgörényem, hörcsögöm, aranyhalam?

Sajnos nem. Élő állat – vakvezető- és szolgálatban lévő rendőrkutya kivételével – általános szerződési feltételeink szerint nem szállítható. Najó, esetleg egy, legfeljebb 10x10x10cm befogadóképességű akváriumban elférő aranyhallal kivételt tehetünk. Egyben felhívjuk a figyelmet a szökés veszélyére, a Duna közel van.

Csak a mienk az asztal?

Ezt sajnos nem tudjuk garantálni. A hajó jelenlegi elrendezésében 2-4-8 fős asztalok vannak. Természetesen egy 6 fős társaság esetében az asztal csak a társaságé. Azonban, ha kevesebben vannak, akkor előfordulhat, hogy másokkal kell megosztania az asztalt. A hajó amúgy is korlátozottabb területtel rendelkezik, mint például egy étterem. Az élmény viszont mindenképpen csodálatos lesz.